Polyesterfilm PET (Mylar)

Polyesterfilm eller PET-film är en extremt rivtålig och slitstark plast med utmärkt elektrisk isoleringsförmåga. PET-filmen är elektriskt isolationsklassad B (130°) och mycket fuktfrånstötande vilket gör den väl anpassad till isolering av elektriska produkter. Filmen används som isolation i transformatorer, generatorer, kretskort, kabinetter, kapslingar, batterier, batterirelaterade produkter och elmotorer. Materialet är resistent mot högre temperaturer, upp till 150° i arbetstemperatur i luft och UL94 VTM-2 klassat och UL746 (105°). Materialet är flexibelt i böjbarhet och samtidigt mycket formfast, vilket gör PET-filmen mycket lämplig i mekaniskt krävande applikationer såväl som vikbara isolationslådor. Polyesterfilm kan stansas med vikpunkter för att uppnå en vikt låda som inkapslar känsliga produkter. Vi konverterar även andra elektriskt isolerande material som är nämnvärda. De materialen heter Nomex® och Formex® och kan likt polyesterfilmen stansas till vikbara isoleringar.

CELLPOLYETEN (GC)

GC betyder att ytan är grov och att ytan vanligtvis är en fråga om preferens.

CELLPOLYETEN (FC)

Cellpolyeten är lämpligt för värmeisolering, tätningar och tätningsband.

CELLPOLYETEN BLOCK

Brandklassad cellpolyeten är ett populärt val inom telekom- och elektronikindustrin.

SOFT POLYETEN

Ett mycket mjukt och långsamt återhämtande PE-skum. Det här materialet är lämpligt för täta och ojämna ytor.

PVC-SKUM

Ett mjukt, elastiskt och långsamt återhämtningsskum med öppna celler. Passar bra för tätningsband och packningar.

PORON® INDUSTRIAL POLYURETHANES

CABSEAL har valts ut av den kvalitetsfokuserade Rogers Corporation som en föredragen omvandlare av deras avancerade PUR-Foam Poron.

PE LAYER

Ett kostnadseffektivt isolerings- eller förpackningsmaterial med bra dämpningsegenskaper.

KONTAKT

Är du intresserad av att veta mer om våra material? Kontakta oss för att få mer information om material och vad vi kan göra.